Risk Flash- Editie 1 Jaargang 2016

Risk Explorer heeft weer een update doorgevoerd, hieronder leest u de belangrijkste aanpassingen:


Uw eigen rapportage template!


Vanaf heden kunnen wij voor u uw eigen rapportage template installeren inclusief voorloop documenten voorzien van uw logo, kleurstellingen, lettertypes en lettergroottes, dit conform uw eigen huisstijl. U realiseert hiermee een aanzienlijke tijdsbesparing bij het maken van uw rapportages. Daarnaast geeft u de rapportages nog meer uw eigen smaak ! 

De kosten voor deze implementatie bedragen eenmalig Euro 195,- excl. btw. 

Interesse? Stuur dan een email naar robindrenth@riskexplorer.nl


Alle verzekeraars & gevolmachtigde assurantiebedrijven in Risk Explorer !


Vanaf heden kunt u het risicoprofiel van uw klant exporteren naar vrijwel alle verzekeraars en/of gevolmachtigde assurantiebedrijven actief in Nederland. Op deze manier voorziet u risicodragers snel en compleet van risico-informatie bij uw offerte-aanvragen ! Mocht u zaken doen met een verzekeraar en/of gevolmachtigd assurantiebedrijf welke (nog) niet door ons is opgenomen, neemt u dan even contact met ons op.

Overige aanpassingen

In de rapportage is onder de cluster “Activiteiten” het onderwerp Bestuurders- en Commissarissen Aansprakelijkheid opgenomen en is onder de cluster “Activiteiten” de tekst inzake Cyber Risk uitgebreid/aangepast, dit op basis van de laatste actualiteiten.

Tot slot wordt bij de cluster Risico-adressen (applicatie) voortaan ook gevraagd naar de bestemming en het gebruik van een gebouw.

 
Heeft u vragen over deze update, neem dat gerust even contact met ons op.